EmpireCraft - SkyPvp, SkyMini

Olvasgattunk egy kicsit a posztok között, és találtunk egy olyat hogy az EmpireCraft statisztikájába(weboldal) bekerül a SkyPvp, És a SkyMini statisztikák is. 

DiceCraft - Utoljára 2014??

 Most egy kicsit a DiceCraftal is foglalkozunk. Azt észleltük, hogy a DiceCraft weboldalán, csak 2014-ben volt poszt. Az szerüntünk nem kis idő.

MesterMC - Na....!?

 A MesterMC, ugye újításokat akar végbe vinni, mint például az, hogy lehet saját MesterMC-s szervered!! Mi végig néztük az adatokat, és általában egy minecraft szerver 1 hónapra, durván 2000Ft, de ez volt a legtöbb amit találtunk.A MesterMC-nél viszont több mint 6000Ft, 1 hónapra egy szerver! Igen, ám, de rangot se tudnál senkinek se adni. Megint csináltunk egy kis táblázatot, amint láthatjátok:

Szolgáltató Idő(Hónapban) Forint(Költség) Haszon
MesterMC 1Hónap 6000Ft felett 0Ft
Bármilyen sz. 1Hónap 2000Ft(Legdrágább) Attól függ

 

MesterMC-n miért nincsen haszon? Hát azért, mert rangokat nem te adod, szóval aki pl.: V.I.P., az ott is V.I.P. lesz, és mindenhól máshol. Admint talán, de még részletesen mi sem jártunk utánna.

 

Nem értem....

 Egy kicsit a csapattal utánna néztünk ennek az egész rang vásárlásnak. Átjártuk a szervereket, és ugye sok szerveren van rang. Ha azt mondjuk MesteMC, akkor ott azlrt nem 5-10 szerverre veszünk rangot, hanem több mint 30-ra. Itt van pédául a DiceCraft, amiben lehet rangokat venni, összesen 2Db szerverre. Na most ha átgondoljuk akkor ez jön ki ha táblázatba foglaljuk: 

MesterMC 508Ft V.I.P. Több mint 30 szerverre
DiceCraft 508Ft Nemes 2 szerverre

 

DiceCraft - Üres?

 Felmentünk a DiceCraft hivatalos weboldalára 2015.04.27 8:40-kör, de azt észleltük, hogy a 2-es szerveren az 50 slotból nem volt fent senki. Ez mondjuk lehet azért is, mert a Minecraft játékosai Gimnáziumosok, illetve vagy Általános Iskolások. 

MesterMC -5000 Player!

Megnéztük 2015.04.25.-én a MesterMC játékos diagramját, ami azt mutatta: 04.25-én 20:00-kor 5500 játékos, de egyszerre csak 1 óra és 5 percel később már csak 70 játékos volt fent. A csökkenés százaléka több mint 98%. 

MesterMC

 Tegnap a MesterMC weboldala, illetve szervere, kliense leállt, gondoljuk a szolgáltató frissült. A leállás

körülbelül 20:00-20:30 között tartott, de örüljönk, hiszen mostmár újra indulhat a bányászás!

EmpireCraft

 Szeretnél egy jót játszani? Itt az EmpireCraft! Weboldal: http://empirecraft.hu

 

Jó játékot!